• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ХХ Радіодиктант національної єдності, 9 листопада

ХХ Радіодиктант національної єдності, 9 листопада

2020-11-04

/Files/images/9 лист.jpg

Пропонуємо вам узяти участь у наймасовішому національному флешмобі осені до Дня української писемності та мови. Це ХХ Радіодиктант національної єдності.

Ювілейний ХХ Радіодиктант національної єдності цього року відбудеться 9 листопада о 9:00.

Українське радіо вже 20 рік поспіль організовує радіодиктант, який пишуть у всіх куточках нашої планети. Цьогоріч автором диктанту став відомий письменник та видавець Іван Малкович. Він підготував текст, який 9 листопада читатиме із «Суспільної студії» знаменита українська акторка Римма Зюбіна. Усі роботи, написані без помилок, отримають подарунки від партнерів Суспільного мовника. А ті роботи, у яких допущено помилки, не називатимуть і не оприлюднюватимуть. Ми гарантуємо повну конфіденційність, тому просимо вас не соромитися й активно долучатися до події. Адже головне — це соборність, єдність та участь усіх українців у заході, що популяризує мову й грамотність.

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку rd@ukr.radio.

Трансляція відбудеться:

радіо — UA: Українське радіо, UA: Радіо Культура;

телебачення — UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА, регіональне суспільне телебачення;

інтернет — ютуб-канал та фейсбук-сторінка UA: Українське радіо.

Кiлькiсть переглядiв: 393

Коментарi