Увага! Діти на дорозі!

2016-09-12

/Files/images/eDX_zKPyaAs.jpg

Про правила безпеки життєдіяльності усім часто доводиться чути у школі. Як із будь-якими правилами, тут з’являються проблеми. Недостатньо лише знати, що такі правила існують, треба ще й виконувати їх, бо від цього залежить наше життя!

Перед початком навчального року було оголошено про Всеукраїнську акцію «Увага! Діти на дорозі!». Щоб ще раз нагадати основні правила дорожнього руху усім школярам і вчителям, у нашій школі з 05 до 09 вересня 2016 р. було проведено тиждень безпеки руху.

В першу чергу класні керівники проводили виховні години. Окрім того 05.09. було проведено з учнями 5 класу бесіду «Безпека на дорозі – безпека життя».

06.09. перемогу у конкурсі «Чи знаєш ти правила дорожнього руху?» між 3-4 класами отримала команда 3 класу.

07.09 відбувся круглий стіл серед учнів 6-9 класів. Обговорювались такі важливі питання: «Дитина пасажир», «Захистись – засвітись», «Живи цікаво та безпечно». Учні пригадали не лише правила етикету у громадському транспорті та на зупинці, а й зрозуміли на скільки важливим є одяг та взуття із світловідбиваючими елементами, як слід уважно переходити дорогу, дізналися про те, що говорити по телефону і переходити дорогу є дуже небезпечним для життя та здоров’я.

08. 09 пройшов тренінг серед учнів 10-11 класів «Знаю! Вмію! Врятую», під час якого підлітки практично застосували свої знання щодо надання першої долікарської допомоги під час ДТП.

Наймолодші школярі 1-2 класів 09.09 переглянули повчальні мультфільми «Абетка безпеки на дорозі».

В кінці тижня безпеки руху були підведені підсумки. Чим більше заходів у рамках тижня проводиться у нас, тим частіше учні, вчителі та батьки чують і звертають увагу на важливу та корисну для них інформацію, дізнаються щось нове для себе.

Завжди слідкуйте, де переходите дорогу, які дорожні знаки бачите! Показуйте хороший приклад! Хай правила дорожнього руху будуть не лише вашими знаннями, а й практичними діями!

Будьте уважні на дорозі! Бережіть себе!

Підготувала педагог-організатор

Куц Ольга Вадимівна

Кiлькiсть переглядiв: 340

Коментарi