Психологічний тренінг

2019-01-10

На сучасному етапі розвитку педагогічної науки змінюється зміст і спрямованість освіти. Сьогодні стратегія модернізації освіти передбачає реалізацію нового для нашої системи освіти компетентісного підходу.

Сьогодні необхідно говорити про розвиток соціальної компетентності педагогів як про головну умову формування соціальної компетентності школярів. Саме тому психолог Паливода Оксана Сергіївна провела тренінгове заняття "Соціальна компетентність вчителя як готовність і здатність до соціальної взаємодії" з педагогічним колективом Залізнопортівської школи. Мета тренінгу: сприяння розвитку в педагогів прагнення вдосконалення і збагачення особистого досвіду соціальної взяємодії в освітньому середовищі; активізація у педагогів усвідомлених зусиль, спрямованих на розвиток своєї соціальної компетентності в процесі педагогічної взаємодії.

Під час тренінгу Оксана Сергіївна створила товариську атмосферу , де кожний зміг більш пізнати себе, почув компліменти від колег. Педагоги навчилися виходити зі стресових ситуацій, вміти мобілізувати внутрішні інтереси, розвивати позитивне мислення, сформували механізми особистої цілеспрямованості.

Кiлькiсть переглядiв: 295

Коментарi