Чарівне новорічне свято у школі

2017-12-29

Новорічні свята - чарівні. 26-28 грудня 2017 року, для учнів 1-4 класів в актовій залі нашої школи пройшло Новорічне свято. Саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися, учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу - прикрасити новорічну ялинку, актову залу сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року.

В ці дні у всіх учнів, вчителів та батьків був предсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. Святкування Нового року у стінах школи проходили у 4 зміни: 1-2 класи, 3 клас, 4 клас та 5-11 класи разом з гуртківцями.

Саме перед Новим роком всі ми загадуємо те таємне бажання, про яке довго мріяли. В нашій школі учні, батьки, педагогічний колектив загадали одне й те саме: відкриття актової зали. Завдяки підтримці голови Новофедорівської сільської ради в обличчі Лахтадир Олени Василівни воно й здійснилося! Актова зала відкрита під час новорічного концерту «Зимовий калейдоскоп» 28 грудня 2017 року. По закінченню цього свята для учнів 5-11 класів була організована Новорічна дискотека.

Гарним настроєм, радістю, відчуттям чарівної новорічної казки – ось з якими емоціями учні нашої школи зустрічатимуть Новий 2018 рік.

Кiлькiсть переглядiв: 356

Коментарi